Jewels & Watches

Gidsenfeest luidt toeristenseizoen 2018 feestelijk in

amsterdam als internationaal trekpleister

Zoals ieder jaar vierde Gassan samen met de Amsterdamse toeristenindustrie de kick-off van het toeristenseizoen. Op 13 maart werd er in restaurant Sea Palace geproost op een succesvol toeristenseizoen in Amsterdam met tevens als doel het bewustzijn onder alle partijen, om het belang van Amsterdam als reisbestemming, te vergroten. “We moeten er met z’n allen van overtuigd zijn dat we onze hoofdstad als een echte internationale trekpleister hebben neergezet en ons nu concentreren op reguleren. Amsterdam moet een goed imago meegegeven worden, dat is onze mooie stad waard”, aldus Benno Leeser, CEO Gassan.

gassan tourism award

Gassan heeft een speciale prijs in het leven geroepen die diegenen die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd voor de toeristische branche, uit te lichten en te bedanken. Dit jaar werd de Gassan Tourism Award voor 6e keer uitgereikt, dit jaar was het de beurt aan de Yip Group. De award, in de vorm van een gelimiteerde Chinese Gassan Qlock Two, werd overhandigd aan Won Yip. Hij is onder andere initiatiefnemer en organisator van het jaarlijkse Chinees Nieuwjaar op de Dam en zei: “Op dit soort momenten is het goed om even stil te staan. In 1990 was ik een startende ondernemer, vaak gaan veranderingen niet in het tempo zoals wij dat willen, maar er is sindsdien ongelooflijk veel veranderd in Amsterdam. Elk project is 10 procent idee, 90 procent is uitvoering. Ik ben er trots op dat ik dat heb mogen bijdragen.”