People & Finance

Stop je spaarcenten in iets anders

Sla dat varken aan diggelen

We sparen meer dan ooit tevoren. In totaal staat er voor ruim 350 miljard euro op onze spaarrekeningen, terwijl we boven de 25.000 euro meer kwijt zijn aan vermogens-belasting dan er aan rente wordt bijgeschreven. Sla dat varken aan diggelen en laat je spaarcenten wel renderen. In wijn, kunst… of waarom niet een privé-eiland?

25 mogelijkheden om te investeren

In LXRY #32 zet Joanne Frearson (senior reporter at Business Reporter) 25 mogelijkheden op een rij. Van auto’s en motoren tot ruimte-memorabilia en schilderkunst. Frearson legt precies uit welke types je moet hebben. Ook speciale diamanten, zeldzame horloges, handtassen, oude munten en whisky doen het goed. Ooit gedacht aan Afrikaanse kunst, Californische wijnen, Tibetaanse Boeddhabeelden of Chinees porselein? Of zou je liever investeren in start-ups, hedgefondsen of staatsburgerschap?

Ontdek de beste investeringen en lees het volledige artikel in LXRY#32.

LXRY Magazine is verkrijgbaar in de winkels en via de LXRY Shop. Abonnee worden? Klik hier.