People & Finance

Golfevent LXRY Open breidt uit naar 2 dagen

Het golfevent om te netwerken

Het is inmiddels netwerktraditie geworden: het jaarlijks terugkerende golfevent LXRY Open op golfclub The International te Badhoevedorp. Golfliefhebbers en zakenrelaties nemen het tegen elkaar op onder het genot van een hapje en drankje.

Bijna 300 golfers gaan de strijd met elkaar aan

Door het overweldigende succes van de afgelopen vijf edities, is LXRY Open dit jaar uitgebreid naar twee dagen. Vrijdag 8 juni spelen er 23 business flights, allen LXRY friends. Op zaterdag 9 is het toernooi members-only; speciaal voor de leden van The International en hun introducees. In totaal spelen bijna 300 golfers op dit luxe golftoernooi.

Experience op de mooiste golfbaan van Nederland

Twee dagen lang worden levensgenietende en vermogende golfers op alle holes en in het clubhuis in de watten gelegd. En ook tijdens deze zesde editie worden de meest bijzondere prestaties op de golfbaan met de mooiste prijzen beloond. Geïnteresseerden in deelname en/of sponsoring, klik hier.

Terugblik LXRY Open 2017

Tijdens de feestelijke jubileumeditie van golfevent LXRY Open deed Irene van de Laar vorig jaar verslag voor LXRY TV. Onder de deelnemers waren enkele bekende namen, zoals Winston Gerschtanowitz, Ronald de Boer en Frits Sissing. Ook speelden er enkele golfpro’s mee, waaronder Giesbert Gommers, Martin Biersteker en Frank Kirsten. Het item is hier terug te zien.