Beauty & Fashion

Futuristische Fashion

Genialiteit

Niet alleen bij LXRY staat 2018 in het teken van genialiteit. De afgelopen weken hebben we ons weer kunnen verbazen over de meest inventieve creaties op de catwalk. Neem bijvoorbeeld de show van Philipp Plein in New York. Nadat een enorme robot de show opende, deed topmodel Irina Shayk entree in een UFO. De foto’s kun je onderaan deze pagina bekijken. Meer zien? Klik hier voor de volledige video.

Ook in Milaan kon je je ogen uitkijken. Bij Dolce & Gabbana werd de show geopend met drones die de tassen droegen. 27 februari start de Fashion Week in Parijs. We zijn benieuwd wat Chanel voor ons in petto heeft.

Masters of LXRY

Masters of LXRY brengt van 6 t/m 10 december 2018 de GENIUS EDITION naar Amsterdam. Meer dan ooit zal te zien zijn over hoeveel talent Nederland beschikt op het gebied van innovatie, vernieuwing, unieke concepten en uitmuntende ontwerpen. Kijk hier voor meer informatie.