Jewels & Watches

LXRY TV: Spectaculaire entree van het Chinees Nieuwjaar

Grote vuurwerkshow

Het Chinees Nieuwjaar werd op 16 februari feestelijk ingeluid bij Gassan Dam Square. Deze keer extra bijzonder omdat het geknal op de Dam tegelijkertijd losbarstte met het vuurwerk in Beijing. Op het dak van Hotel Krasnapolsky werd de grootste vuurwerkshow ooit op die plek gegeven.

is benno leeser van Gassan bijgelovig?

Het feest staat bol van tradities en bijgeloof, zo verjagen de harde knallen de boze geesten. LXRY TV presentatrice Kiki Tzouanos proost gezellig mee en vroeg de aanwezige gasten onder andere wat hun Chinese sterrenbeeld is. Onder het genot van Perrier & Jouet Champagne draaiden de DJ’s opzwepende muziek en gingen de voetjes van de vloer. Alle gasten kregen na afloop een goodiebag met daarin het LXRY City Book Amsterdam mee naar huis.

4715 het Jaar van de hond

In China staat ieder jaar een dier uit het Chinese dierenriemteken symbool, dit jaar is het Jaar van de Hond. Ze zijn trouw, loyaal, verdraagzaam en hebben een afkeer van onrecht en oneerlijkheid. Als iets ze niet zint, dan kunnen ze defensief en veeleisend worden. Het Jaar van de Hond is een jaar waarin idealen richtinggevend zijn en meer samenwerking ons vooruithelpt. Dat zorgt voor meer harmonie en extra inkomsten. Bekende mensen die in het Jaar van de Hond geboren zijn bijvoorbeeld Donald Trump, Madonna, Justin Bieber, Michael Jackson, Brigitte Bardot en Elvis Presley.