Beauty & Fashion

Vereeuwig de liefde

sensualiteit met een rauw randje

Zit je op een roze wolk van prille verliefdheid of wil je jouw partner laten vereeuwigen voor Valentijn? Daniëlle Guillonard maakt in opdracht exclusieve privé portretten. Daarbij richt zij zich op schoonheid en sensualiteit met een rauw randje. Een kunstwerk voor aan de muur. Het maakt voor haar niets uit wie ze voor de lens heeft. “Ik vind het mooi als iemand zich bloot durft te geven. Soms zelfs letterlijk. Iedere vrouw is op haar eigen manier prachtig en mag daar vooral heel erg trots op zijn. Dát is wat ik wil vastleggen.”, aldus Guillonard. Volgens haar draait het namelijk allemaal om schoonheid en zelfverzekerdheid van binnenuit. Het resultaat van een ‘once in a lifetime piece of art’  zal nog lang plezier geven.

Boudoir portretten

De Bredase gooit al meer dan 10 jaar hoge ogen met haar intrigerende, high-end boudoir portretten. Haar een eigen ‘signature’ is met veel allure én de nodige bravoure allesbehalve standaard. En met succes, zo exposeerde ze op verschillende locaties in binnen- en buitenland: van Den Haag tot Barcelona en van Londen tot Masters of LXRY in Amsterdam. Dit jaar zal Daniëlle Guillonard Photography opnieuw aanwezig zijn tijdens de Masters of LXRY – Genius Edition. Het grootste premium lifestyle-event van Europa vindt plaats van 6 t/m 10 december 2018 in de RAI Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie.

danielleguillonard.com