Media & Entertainment

Exposeren Masters of LXRY 2018

Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

Deelnemen of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken voor Masters of LXRY 2018. Voor een probleemloze verwerking van de gegevens adviseren wij om dit formulier in Google Chrome te versturen.

Please fill in this form with your details when interested in exhibiting at Masters of LXRY 2018. We will contact you as soon as possible. For easy processing we advise you to send this form from a Google Chrome browser.


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.