Media & Entertainment

Neem nu een abonnement op LXRY Magazine

LXRY Magazine

LXRY Magazine wordt vier keer per jaar uitgegeven waarvan één keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Met inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie, fascinerende reportages en het laatste nieuws en de trends op gebied van reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. Want LXRY draait om luxe, schoonheid en ambacht in de meest brede zin van het woord.

Nummer 32

Voor deze editie wordt het iconische multitalent Katja Schuurman in een zinnenprikkelende shoot vastgelegd door topfotograaf Rahi Rezvani. In een uitgebreid interview is de presentatrice en actrice openhartig over haar veelbewogen rock ’n roll leven. Van haar vroegere ervaringen als gogo-danseres tot de Linda, Roos & Jessica-periode, haar maatschappelijke hart voor Return To Sender tot een relatie met een topchef. Behalve een onderonsje met Katja vind je in LXRY een car report van de nieuwe Tesla Model X P100D, een reis langs 50 jaar Dutch Design, een artikel over indrukwekkend futuristische superjachten, interviews met onder anderen de oprichter van Fatboy en directeur van MINI Nederland en een backstage-verslag van het Nationale Ballet.

Abonnee worden? Klik hier.

Een exemplaar bestelen kan ook via de LXRY Shop.