Wining & Dining

De beste Nederlandse ‘flair-bartenders’ op Masters of LXRY

Flairtenden

Misschien dat je het woord nog niet kende, maar het principe waarschijnlijk wel. ‘Flairtenden’, of ‘flairbartenden’, is een vorm van entertainment waarbij de heer of dame achter de bar de aperitieven en cocktails op een spectaculaire wijze serveert. Oftewel, met flair. De flessen, ijsklontjes, glazen en kruidentakjes vliegen door de lucht. Don’t try this at home. Want het vergt veel training. Wereldwijd worden er dan ook hele kampioenschappen gehouden in deze ‘sport’.

Aan de bar bij masters of lxry

Als je het nog nooit een flairtender in actie hebt gezien, kun je een bezoek brengen aan Masters of LXRY. Want Dolce Cilento en Tatratea hebben op donderdag 7, zaterdag 9 en zondag 10 december de top van de Nederlandse flairbartenders op hun stand staan, die enkele fantastische shows zullen weggeven. De flairtenders bereiden cocktails met twee bijzondere likeuren van het Italiaanse Dolce Cilento en Slowaakse Tatratea. Deze flessen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn tevens van een buitengewone kwaliteit. Ze hebben ook bijzonder veel prijzen gewonnen bij de grootste competities ter wereld. Dolce Cilento en Tatratea kunnen worden geserveerd in een cocktail, of op zichzelf worden genuttigd. Er zijn immers maar weinig mensen die niet van houden van een goed digestief. En als we ons dan toch vergapen aan zo’n vloeibare traktatie, dan moet het wel van een prijswinnend merk zijn.

Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa, wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om kaarten te bestellen.

meloncello.nl | tatratea.com