Interior & Estate

Let’s go outside

Tuinkunst

Quan Garden Art is voortgekomen uit een passie voor vier dingen. Namelijk: design, sociale interactie, het bourgondische leven en het buitenleven. Want wat is er fijner dan met je vrienden en familie in je tuin de mooiste steaks en gegrilde asperges te bereiden? Daarom vind je bij Quan Garden Art een complete reeks aan kwalitatieve accessoires en voorwerpen. Het bedrijf biedt onder andere haarden, ‘smoke boxes’, kooksystemen en meubelen. Oftewel: alles voor een bruisende buitenbeleving.

Quan Garden Art op Masters of LXRY

Om te ontdekken wat de designs van Quan Garden Art Nederland voor jouw geweldige tuin, patio of dakterras kunnen betekenen, kun je een bezoek brengen aan de stand van Teak & Garden. Dit is de exclusieve dealer van Quan Garden Art op Masters of LXRY 2017. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

quangarden.art

teak-garden-shop.nl