Travel & Experiences

Travel: op een luxe expeditie de wereld over

Avontuur met comfort

We worden steeds avontuurlijker. De westerse consument is geëvolueerd van een ‘vakantieganger’ in een ‘wereldreiziger’. Een ontwikkeling om trots op te zijn. Want hoe cliché het ook klinkt: reizen maakt rijker. Het geeft je een berg aan herinneringen en cultureel inlevingsvermogen. Maar om de wereld te ontdekken, hoef je niet per sé op een massale expeditie gaan of in een natgeregende tent slapen. Een waanzinnige expeditie naar het poolgebied of de kristalheldere wateren van de Pacifische Oceaan? Graag. Maar dan wel op een kleinschalige, luxe cruise met relatief weinig passagiers. Dan durft zelfs de grootste LXRY-poes nog een trip te maken…

Waterproof cruises & expeditions op Masters of LXRY

Waterproof Cruises & Expeditions neemt je mee naar fascinerende bestemmingen. Zoals bijzondere eilandengroepen in de Stille Zuidzee of de ongerepte ijsvlaktes van Antarctica en de Noordpool. Of de prachtige Galápagos Eilanden. Eigenares Marlynda Elstgeest heeft haar ruime twintig jaar ervaring ingezet om de meest exclusieve cruises en expedities samen te stellen. “Voor Waterproof is luxe geen tastbaar goed, maar een onbetaalbare verrijking,” aldus Marlynda. Zo vertegenwoordigt Waterproof Cruises & Expeditions onder andere het vijfsterrenschip ‘Europa 2′ van Hapag Lloyd.

Benieuwd naar zo’n luxe expeditie? Je ontdekt het van 7 t/m 11 december 2017 op Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa, gehouden in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

waterproof-expeditions.com