Interior & Estate

Een privékasteel huren in Italië

King of my castle

Een eigen kasteel. Wie fantaseert er niet over? Om als een koning over je landgoed uit te kunnen kijken vanuit de hoogste toren? Wat nou als dat ook nog eens zou kunnen? Het Italiaanse bedrijf Le Torri di Bagnara brengt ons in elk geval al een stuk dichter bij die droom…

koning van italië

Le Torri di Bagnara heeft een collectie kastelen die volledig zijn gerenoveerd en voor spectaculaire gelegenheden afgehuurd kunnen worden. En dat zijn geen nieuwbouw-kastelen zoals je nog weleens tegenkomt, maar authentieke, middeleeuwse bouwwerken met historie. Ze zijn bovendien gelegen in glooiende heuvels van de Tiber-vallei, een gebied in het centrale gedeelte van Italië. Bij het zien van de foto’s, kun je je waarschijnlijk al goed voorstellen dat de kastelen een gewilde locatie zijn voor de meest exclusieve, romantische bruiloften. Maar zo’n sprookjesachtige locatie midden in Italië doet het natuurlijk ook geweldig voor familiereünies, vriendenvakanties, en zakelijke evenementen zoals gala’s, diners en meer. Uiteraard worden de accommodaties voorzien van getalenteerd personeel dat ervoor zorgt dat het gehele gezelschap een fabulous en feeërieke tijd beleeft. Zowel in de bijzondere kasteelruimtes, als buiten op het 5.000 vierkante meter tellende landgoed.

Le Torri di Bagnara op Masters of LXRY

Zie jij het ook al helemaal voor je, hoe je door de perfect getrimde heggen loopt, op weg naar een kasteelpoort? Bezoek de stand van Le Torri di Bagnara dan op Masters of LXRY. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

Klik op de foto’s voor een impressie van het aanbod van Le Torri di Bagnara.

letorridibagnara.it