Interior & Estate

Living: de kracht van natuurlijke materialen

Pure natural design

Natuurlijke materialen zijn op alle fronten enorm trending. En als er één materiaalsoort onverwoestbaar is – zowel letterlijk als figuurlijk – is het wel natuursteen. Combineer dit met andere hoogwaardige natuurlijke materialen zoals hout en staal en breng dit samen in één krachtig ontwerp en je hebt Pure Natural Design. Deze materialen overleven de tand des tijds en zijn bestand tegen elke trend.

De natuursteenexpert

Natuursteenexpert Jurjen de Baar speelt in op de liefde voor natuurlijke materialen met zijn bedrijf Pure Natural Design. Het team selecteert en verwerkt natuursteen in een eigen interieurlijn waarin het gebruik van topkwaliteit hout en staal een wezenlijk onderdeel van het design uitmaakt. Daarnaast ontwerpen en produceren zij badkamerelementen zoals wastafels en massieve wasbakken en baden, speciale marmer mosaic-vloeren en spectaculaire wanden van exotische natuursteensoorten met verlichting. Al het maatwerk is handmade en wordt gedaan door de beste vakmensen in hun discipline. Met ook een vestiging in Italië hebben zij direct toegang tot het ‘Mekka’ van natuursteen, design en stijl.

Masters of LXRY

Pure Natural Design zal tijdens Masters of LXRY een uitzonderlijke primeur beleven. Het lanceert namelijk de allereerste productlijn. Daarnaast presenteert het een exclusief materiaal dat nog niet eerder in Europa is geland: Vancouver Jade. Dit is een originele jade van semi-precious kwaliteit uit Canada. Wil je meer weten? Laat je van 7 t/m 11 december 2017 informeren tijdens het grootste premium lifestyle-event van Europa, in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

purenaturaldesign.com