Art & Design

Tip: laat een bijzonder voorwerp graveren

Een artefact met betekenis

Ben jij net als velen, vooral in aanloop naar de feestdagen, nog op zoek naar een mooi cadeau om te geven aan de welbekende Man (of Vrouw) Die Alles Al Heeft? Dan bestaat er gelukkig nog het één en ander dat je zoektocht vergemakkelijkt. LXRY heeft een goede tip: laat een bijzonder voorwerp, zoals een juweel, horloge of ander decoratiestuk graveren. Of misschien nog beter: een mes. Dat is namelijk een stoer cadeau dat goed past in een study of uitstalkast. Vooral als je het met een bijzonder patroon – zoals luipaard – laat graveren. Op die manier geef je een persoonlijke touch geven een mooi artefact.

Monika Kalla op masters of lxry

Wellicht dat je de naam Monika Kalla weleens op LXRY.nl voorbij hebt zien komen in dit artikel. Dan weet je misschien dat Monika zich onder de naam Monika Kalla Gravures toewijdt aan het zeldzame ambacht van de graveertechnieken. Dat mystieke vak kreeg Monika al in de greep tijdens haar jaren op de Kunstacademie. En nu, jaren later, heeft ze die passie omgezet in een eigen business. Op bestelling plaatst Monika elke mogelijke wens op een gewaardeerd voorwerp. Als je dat graag van dichtbij wil ervaren, kun je een bezoek brengen aan Masters of LXRY. Hier zal Monika namelijk voorbeelden laten zien van enkele stijlvolle en exclusieve messen die met de hand zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals damast en goud. En bovendien zal ze op deze beurs ter plekke haar graveerkunsten aanbieden. Een must-see dus. Klik op onderstaande foto’s om een paar voorbeelden te bekijken.

Wil je meer weten over Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa, dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam? Klik dan hier. Voor tickets kun je hier terecht.