Beauty & Fashion

Massimo Mioretti

like a gentleman

“Walk like a gentleman, feel like a gentleman, and be the distinguished gentleman that you are.”
Bij Massimo Mioretti zijn ze van mening dat je elke ochtend aan een nieuwe reis begint zodra je in je schoenen stapt. Een reis waarin je bouwt aan je eigen legacy, oftewel de indruk die je op de wereld achterlaat. Een reis waarin passie, toewijding, verantwoordelijkheid en liefde de drijfveren zijn. Elke stap in deze reis moet comfortabel, stijlvol en precies passend zijn. Net als je outfit. Die moet niet alleen gemaakt zijn van de meest luxe materialen, maar ook volledig passen. Want als iets op maat gemaakt is, ervaar je dat wel degelijk. De schoenen van het Italiaanse merk Massimo Mioretti zijn daarom bespoke, made to measure en gepersonaliseerd.

massimo mioretti op masters of lxry

Massimo Mioretti zal als exposant verschijnen op Masters of LXRY, het grootste premium lifestyle-event van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen. Scroll door de foto’s om de schoenen van Massimo Mioretti te bekijken.

mioretti.com