Cars & Yachts

Waterdream zet koers naar Masters of LXRY

Wolf in schaapskleren

Het was een spannend jaar voor het Nederlandse botenmerk Waterdream, onder leiding van Prins Bernhard Jr. Zo lanceerde het begin 2017 een twist op de klassieke Venetian Tender. En daarnaast vestigde het in oktober een nieuw record met de S-850 Speedster, door er in slechts 7 uur en 40 minuten mee van Vlissingen naar Londen te varen. Nog nooit eerder werd zoiets bereikt met een gemotoriseerd voertuig. Een sloep van Waterdream is dan ook zeewaardig genoeg om een dergelijke tocht af te leggen en met zijn 80 km/h snel genoeg om dat in relatief korte tijd te doen. Die mogelijkheden biedt het in een jasje van een ruime, comfortabele boot voor de pleziervaart. Een echte wolf in schaapskleren, dus.

Waterdream op masters of lxry

De nieuwste Waterdream S-720 zal ‘aanmeren’ op Masters of LXRY 2017. Daarnaast zullen er hier twee gloednieuwe modellen worden gelanceerd. Hiermee is het bedrijf er opnieuw in geslaagd om ‘oudere’ scheepvaartmodellen naar een hoger niveau te tillen op een bewonderenswaardige wijze. Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.

waterdream.nl