Interior & Estate

Dit zijn dé makelaars van het Gooi

Een eigen huis

Happiness is… Voor iedereen anders. Maar één ding is zeker. Onderdak is één van de primaire levensbehoeften volgens de Maslow-piramide. Als de basis van je leven goed is, is er ruimte voor andere dingen zoals sociale omstandigheden en ontplooiing. Dus prettig wonen is van levensbelang. Een huis moet daarom volledig bij je passen qua functie, omgeving, stijl en financiële situatie.

80 jaar gooische service en discretie

Wonen is maatwerk. Daarom ontdekt Voorma en Walch Makelaars in het Gooi graag welke woning bij je past. Dit makelaarskantoor is al meer dan 80 jaar verbonden aan het Gooi en wordt dan ook als een zeer constante en vertrouwde factor in de Gooische woningmarkt beschouwd. De 24 gespecialiseerde makelaars werken in teamverband en houden de ontwikkelingen in de regio in het oog. Onder hun klanten vallen ook steeds meer BN’ers, belangrijke CEO’s en Captains of Industry. Om die reden biedt Voorma en Walch Makelaars in het Gooi de optie Secret objects are Secret aan zijn klanten. Hiermee wordt maximale discretie omtrent de verkoop van objecten gegarandeerd. Dit is de ultieme oplossing voor mensen die ongewenste toeschouwers willen voorkomen.

Masters of LXRY 2017

Voorma en Walch Makelaars in het Gooi bedient het werkgebied vanuit drie vestigingen: Laren/Blaricum, Huizen en Naarden-Vesting. In december breiden ze uit met een vestiging op Masters of LXRY. Dit is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

voorma-walch.nl