Beauty & Fashion

Hairextensions, weave, of haarstuk?

hairolicious

Een groot deel van de vrouwen is maar al te graag in het bezit van weelderige à la Blake Lively. Maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Om de natuur een handje te helpen, kiezen sommigen dan ook voor haarverlenging. Toch kan het soms vrij lastig zijn om een goed adres hiervoor te vinden, er bestaat immers veel inferieure kwaliteit op de markt. Het is daarom aan te raden om je te laten adviseren voor een goede salon dat goed en echt haar gebruikt. Bij HairOlicious ben je in elk geval aan het goede adres. Dit merk heeft als doel om iedereen die dat wenst te voorzien van mooi, fotogeniek en gezond haar. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen extensions, haarstukken en een weave? LXRY legt het voor je uit. Scroll naar beneden voor de verduidelijking.

mooi haar op masters of lxry

HairOlicious valt onder VIP Company, een Total Beauty-concept in het Gelderse dorp Teuge. Het verschijnt tevens op het grootste premium lifestyle-event van Europa. Wil jij je haardos wel iets voller of langer maken op Masters of LXRY. Bezoek dan de stand van HairOlicious. Dit wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

hairolicious.nl