Beauty & Fashion

In de handen van een Meesterbarbier

status quo van de baard

De baard bestaat al net zo lang als de man, maar heeft niet altijd evenveel bestaansrecht gehad. Welnu. Times Have Changed. Na een jarenlange voorkeur voor keurig en glad, is nu juist de volle, mannelijke baard een mooi statement geworden. Mits goed onderhouden, natuurlijk. Want de grens tussen ‘sexy en stijlvol’ en ‘shabby en sjofel’, is al snel overschreden. Dus met de comeback van de baard is ook de comeback van de barbier een feit, nota bene één van de oudste beroepen ter wereld die in de tijd van de Egyptenaren een hoog aanzien had.

Jan Heideman Meesterbarbier

Een goede barbier is dus een must. En bij Jan Heideman Meesterbarbier word je op hoog niveau geschoren, of je nu een baard moet laten ‘zetten’ of onderhouden. De salons zijn te vinden in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Amersfoort. En heb je zin om een avondje zelf te scheren? Jan Heideman Meesterbarbier leert de fijne kneepjes van het vak aan zowel professionals, particulieren als vriendengroepen. Tot slot laat Jan Heideman mobiele barbershops op elke gewenste plek voorrijden. Zo ook op de aankomende editie van Masters of LXRY, want bij een fashionable evenement hoort een fashionable uiterlijk. Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

janheidemanmeesterbarbier.nl