Interior & Estate

Luxograph zet je foto’s in de spotlight

Lights, camera, action

Er zijn verschillende manieren om je huis te verrijken met foto’s die aantonen wat een goede amateurfotograaf je bent, wat voor exotische reizen je gemaakt hebt of gewoon wat voor warm familiemens je bent. Klassieke zilveren fotolijstjes op een ronde bijzettafel? Een statig fotokunstwerk in de hal op canvas? Been there, done that. De nieuwste musthave op dit gebied is het exclusief verlichte fotolijstsysteem van Luxograph.

Exclusiever dan een prikbord

De toepassing van Luxograph bestaat uit led- en lasertechnologie. De behuizing is slechts 2 centimeter dik. Je hebt dus geen massief voorwerp aan je muur hangen, maar eerder een strak afgewerkt kunstwerk. Dat oogt toch een stuk exclusiever dan dat prikbord met polaroids of die fotoslinger met klemmetjes. Zo geeft de combinatie van het frameless design, de scherpe print en de inwendige verlichting een schitterende beleving aan je foto’s. Ideaal, want een verlichte fotolijst brengt niet alleen je persoonlijke momenten tot leven en zorgt ervoor dat je herinneringen extra scherp te zien zijn in de donkere dagen, maar draagt ook nog eens bij aan de visuele beleving van je woning.

Primeur op Masters of LXRY: de eyecatchers van luxograph

De bijzondere eyecatchers van Luxograph zullen tijdens Masters of LXRY nota bene voor het eerst aan het publiek worden getoond. Hier ontdek je de limited editions of laat je een persoonlijke Luxograph maken. Dus bezoek dit grootste premium lifestyle-event van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

luxograph.nl