Art & Design

Begin een ‘love affair’ met kunst

De democratische kunsthandel

Kunstwerken worden op de wereld gezet om te vertederen, te schockeren, te beledigen of te verleiden. Maar ook gewoon om perfect boven je bank te passen. Dat vindt kunstondernemer Sid Sand. Zijn ‘galerie die eigenlijk geen galerie genoemd mag worden’ is een koene poging om de artistieke wereld te democratiseren, want kunst wordt onterecht nog geregeld toegewezen aan elitaire groepen. Public House of Art is daarom een speeltuin voor iedereen die kunst wil ontdekken en ervan wil genieten.

‘How awesome art is’

“You can have drinks with us, chill in our special hammocks and of course experience our awesome art and discuss the works with our art bums and art geeks! If you are really up to it we can also bore you shitless with details of course.”

Als die omschrijving je niet uitnodigt om de vestiging in het Spiegelkwartier te bezoeken, dan is het aanbod van Public House of Art dat wel. De onderneming namelijk met vier verschillende formaten en prijsklassen. Zo is er voor elke muur en portefeuille iets te vinden. Met lidmaatschap ‘Start a Love Affair With Art’ kun je zelfs een elke maand een ander kunstwerk aan de muur laten hangen. Verder wordt er elk half jaar een nieuwe collectie gepresenteerd. De nieuwste, genaamd ‘The Rijks’, is een eerbetoon aan een aantal topstukken uit het Rijksmuseum.

Public House of Art op Masters of LXRY 2017

Dit jaar kun je de nieuwste collector’s items van Public House of Art vinden op Masters of LXRY 2017 – Design Edition. Het grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

Klik op onderstaande foto’s om enkele voorbeelden van Public House of Art te bekijken.

thepublichouseofart.com