Cars & Yachts

Tesla verovert terrein op Masters of LXRY

Elektrisch on top

Denk je aan elektrische auto’s, dan denk je aan Tesla. De Amerikaanse producent heeft als missie om de overgang naar duurzame energie te versnellen. Daarom creëert het auto’s die dusdanig overtuigend zijn, dat er geen alternatief mogelijk is. De auto’s worden wereldwijd bejubeld als innovatief, snel en bovendien: de veiligste auto’s ter wereld. Wist je bijvoorbeeld dat de bekende Model X (zie foto) de veiligste SUV is ooit gemaakt? En tegelijkertijd het zwaarste elektronische voertuig is dat er bestaat? En dat een ander model, de Model 3 zo krachtig is dat deze nooit echt uitgaat, maar in slaapstand valt, net als een computer? En op een geheel andere noot: dat Tesla, behalve de innovatieve auto’s, ook beeldschone zonnedaken levert met naadloos geïntegreerde batterijopslag? De fabrikant biedt een totale energieoplossing voor huishoudens maar ook voor projecten op zeer grote, industriële schaal.

Tesla op masters of lxry

Tesla is onmiskenbaar verbonden met innovatie, design en comfort. Om die reden worden de auto’s van Tesla vertegenwoordigd op Masters of LXRY 2017, de grootste premium lifestylebeurs van Europa. Dit evenement wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.

tesla.com