Tech & Gadgets

LXRY TV: De ultieme test

APK voor het lichaam

In de rubriek Road 2 Masters of LXRY maken we kennis met de mensen en bedrijven die aanwezig zullen zijn op de beurs. Wat hebben ze dit jaar voor ons in petto?

Bij Prescan kun je een APK doen voor je lichaam. Waarom ook niet? Maar hoe beïnvloedt deze kennis het dagelijks leven? Daar weet musicalproducent Rick Engelkes alles van. Zijn lichaam laat hij jaarlijks bij Prescan testen. Tijdens de première van zijn musical VAMOS!  gaan wij bij hem langs voor een goed gesprek.

televisie

In dit zevende seizoen van LXRY TV nemen Yves Gijrath en de LXRY-specialisten je iedere zondagochtend mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter beroemde en exclusieve merken, de laatste trends op het gebied van interior & design, kunst, auto’s & jachten, horloges & juwelen en de nieuwste hotspots en beste chefs. LXRY TV kijk je elke zondagochtend om 11.00 uur op SBS6.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

Prescan.nl