People & Finance

Het onbereikbare maak je bereikbaar tijdens Masters of LXRY

Parelservices

Een tafel regelen in een volgeboekt restaurant, een last-minute ticket kopen voor een uitverkocht concert of een georganiseerde reis naar een belangrijk evenement zoals Masters of LXRY… Als je op de eerste rij wilt zitten in het leven, moet je door behoorlijk wat organisatorische hoepels springen. Gelukkig wordt dat allemaal een stuk makkelijker, leuker en aangenamer met de Pearlcard. Een serviceconcept dat de LXRY-lover als muziek in de oren zal klinken.

van hospitality tot zorg

Met een Pearlcard word je voorzien van een persoonlijke manager van Lifestyle, Travel en Concierge Service. Die staat paraat voor alle mogelijke hospitality-wensen. Zo kan een vakantie of zakenreis zorgvuldig, betrouwbaar en snel worden geboekt. Van het glas champagne bij het vliegveld tot de overnachting. Verder staan de Trusted Advisors als de beste zakelijke dienstverleners altijd klaar voor het nodige ‘klankbordoverleg’. Ook kunnen wijnliefhebbers hun hart ophalen met de Pearl Winecircle. Die biedt namelijk de beste kelderservice en toegang tot bijzonder wijnreizen over de hele wereld. Indien gewenst kun je met Pearlcard zelfs een private label ontwikkelen. Deze service is een geweldig relatiegeschenk voor klanten. Maar de dienstverlening reikt nog verder dan business en luxe. Zie bijvoorbeeld de Healthcare Service, waarmee je wordt begeleid naar de beste zorg. De medisch experts adviseren en verbinden je desgewenst met de beste medisch specialisten.

pearlcard op masters of lxry

Om meer te weten te komen over de services van Pearlcard kun je je laten informeren op Masters of LXRY 2017. Dit grootste premium lifestyle-event van Europa wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie of hier om tickets te bestellen.

pearlcard.com