Wining & Dining

Touren langs de druivenranken van Laurent Richard

Laurent Richard

De import van hoogstaande kwaliteitswijnen zit in de familie Laurent Richard Père et Fils sinds vier generaties in het bloed. Zij onderhouden een nauwe band met de wijnboeren van verschillende “châteaux”. Dank zij hun vele reizen zijn zij steeds op zoek naar de uitzonderlijke pareltjes in de verschillende wijnstreken van Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal. De druiven, het klimaat, het terroir, de wijnboer, al deze factoren beïnvloeden de smaak van de wijn en maken de zoektocht naar een goede wijn zo boeiend.

Vieren op Masters of LXRY

Voor bijzondere gelegenheden drinken we graag bijzondere wijnen. Château Pomeaux, is één van die parels die Laurent Richard samen met de wijnboer  zal presenteren tijdens Masters of LXRY 2017 .Deze prestigieuze wijngaard is gelegen op de zuidoostelijke kant van de beroemde Pomerol-vignoble, grenzend aan Saint Emilion en heeft als buren de wereldberoemde Petrus- Le Pin- Vieux Certant en Cheval Blanc. Allemaal toppers en behoren tot de befaamde Bordeauxwijnen.

Masters of LXRY is de grootste premium lifestylebeurs van Europa. Dit evenement wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik dus hier voor meer informatie of hier om je kaarten te bestellen.

laurentrichard.be