Cars & Yachts

Klop Watersport presenteert de Invictus 280 GT

Nieuw jacht

De zoektocht naar een gloednieuw vaartuig is een spannend proces. Voor die mahoniehouten sloep in Loosdrecht, of die gestroomlijnde tender voor in Porto Cervo, heb je jezelf waarschijnlijk al uitgebreid laten informeren door specialisten. Misschien heb je al de nodige inspiratie opgedaan op het Cannes Yachting Festival. Maar als je eenmaal één hebt aangeschaft, ben je overgeleverd aan onderhoud, havenplaatsen en andere bijkomstigheden. Op vaargebied zouden we zo nu en dan best wat minder ‘gedoe’ willen hebben.

Klop watersport

Watersportbedrijf Klop Watersport heeft als motto: “Onze relatie eindigt niet met het kopen van een boot, maar begint dan pas.”  Klanten die hier een aankoop doen, worden zoveel mogelijk ontzorgd. In 50 jaar ervaring is het Nederlandse bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste watersportbedrijven van Nederland. De voorraad bestaat gemiddeld uit zo’n 100 boten in de categorie tussen de 5 en 20 meter. Verder werkt het bedrijf met gerenommeerde botenmerken, waaronder exemplaren van Chaparral, Galeon en Antaris.

Invictus op masters of lxry

Klop Watersport presenteert zijn nieuwe trots, de Invictus 280 GT op Masters of LXRY 2017.  Zo publiceerden we eerder al de Invictus 240X. Het Italiaanse Invictus een  representeert jachten met een strakke vormgeving en scherpe innovaties. Dat geldt ook voor de 280 GT, die op Masters of LXRY te zien zal zijn. Deze ‘weekendboot’ werd ontworpen door de bekende designer Christian Grande, is voorzien van alle denkbare luxe en bereikt een snelheid van 75 km/h.

Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt georganiseerd in de RAI Amsterdam.

klopwatersport.nl