Interior & Estate

Met Hästens wegdromen tijdens Masters of LXRY

De beroemde blokjes

Je herkent ze direct, de geblokte, luxueuze bedden van Hästens. Velen vallen in katzwijm voor de uitnodigende slaapmeubelen van de Zweedse fabrikant. Die richt zich al sinds 1852 op het creëren van de ultieme slaapervaring door het produceren van de allerbeste handgemaakte bedden. Zo’n spectaculair jubileum (165 jaar) moest dan ook gevierd worden. Derhalve werd ter gelegenheid de Special Edition Tribute ontwikkeld, gebaseerd op het Luxuria-model. Deze is uitgevoerd met de herkenbare ruit met een nieuw taupekleurig textiel. Het bed heeft een speciale weeftechniek, met een extra verfijnde structuur. Wat de Tribute  daarnaast ook speciaal maakt, is dat het is voorzien van een persoonlijk gegraveerd naamplaatje. Verder heeft het bovendien vierkante eiken poten met een aluminium voet.

Hästens Special Edition op Masters of LXRY

De Special Edition Tribute kun je uitproberen op Masters of LXRY. Hier zal Hästens verschijnen met een soortgelijke stand als waarmee het op de Salone del Mobile exposeerde, ofwel de meubelbeurs in Milaan. Masters of LXRY is het grootste premium lifestyle-event van Europa en wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

hastens.com