Cars & Yachts

Calletti, Italiaanse ‘Watertoys for boys’

Italians do it better

Calletti is typisch zo’n Italiaans botenmerk met de absolute wow-factor… Een toonbeeld van traditioneel handgemaakt, trendy design. Die uitstraling dankt het aan een feilloze afwerking, prachtige details en iconische kleurcombinaties. Zo hebben de vaartuigen van Calletti bijvoorbeeld een uitzonderlijk sterke romp, die is voorzien van meerdere lagen gelcoat. Daarnaast wordt elke boot minimaal 24 uur lang gepolijst om de unieke sparkle naar boven te brengen. Uiteraard is er ook gedacht aan praktische zaken zoals veilige handgrepen, zachte kussens en maximale opbergruimte.

Primeurs tijdens Masters of LXRY

Tijdens Masters of LXRY 2017 komt Calletti met diverse primeurs. Dus ben je benieuwd naar de speciale must-haves voor 2018? Laat je dan meeslepen en maak kennis met de ‘amore per la vita”-lifestyle. Klik hier voor meer informatie over het grootste premium lifestyle-event van Europa. Deze wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Overigens kun je hier klikken om tickets te bestellen.

calletti.com