Media & Entertainment

Impression Masters of LXRY – Design Edition

Europa’s grootste luxebeurs komt naar Amsterdam

Binnenkort is het zover… Van 7 t/m 11 december ontvouwt Masters of LXRY | Design Edition zich in de RAI Amsterdam. Met de feestelijke lancering van het campagnebeeld in Hotel Okura Amsterdam vanmiddag, leeft de stad weer toe naar het meest prestigieuze premium lifestyle evenement van Europa.

Vorig jaar de vierde het evenement zijn vijftienjarige jubileum. De beurs toont het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten, auto’s, travel en nog veel meer. Deze Design Edition is de grootste uit de geschiedenis van Masters of LXRY.

Masters of LXRY maakt haar naam als Europa’s grootste premium lifestyle event méér dan waar. Hier vind je de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak. Vijf dagen lang. Een ‘luxestad’ wordt het wel genoemd. En dat is het ook. Een pop-up luxestad. Gebouwd op de pijlers kwaliteit, ambacht en uniciteit. In vijf hallen verdeeld over een recordoppervlakte van bijna 40.000 vierkante meter kom je dit jaar alles tegen wat een stad een stad maakt: hele huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges, zwembaden, auto’s, boten, pleinen, markten, theaters… en mensen.
Dit jaar staat Masters of LXRY in het teken van design, waarmee de beurs een eerbetoon brengt aan het Nederlands designtalent. Het biedt de bezoekers een unieke kijk in Nederlandse kunst, architectuur, mode en industrieel ontwerp.

Primeur: sterrenregen op Masters of LXRY

Voor het eerst in de geschiedenis opent de luxebeurs in samenwerking met de beste chefs van Nederland een zeer bijzonder sterrenrestaurant. Met iedere dag een andere line-up aan topchefs, beleven gasten hier een unieke 21-sterren ervaring. Wil je deze exceptionele ervaring niet missen? Klik hier voor tickets.

Beeld: Rahi Rezvani