Interior & Estate

De beloofde Zwitserse bergen

Het Zwitserlandgevoel

Je hebt het misschien al zien staan in de LXRY List: het Andermatt Swiss Alps. Een bijzonder hotel en residentieresort in het hart van Zwitserland, midden tussen Zürich en Milaan. In het omringende skigebied met meer dan honderd kilometer piste, beleef je top of the bill avontuur, luxe, klasse en gastronomie. Wat wil je nog meer? Welnu. Een eigen woning. Daarvoor is FIRST. de aangewezen partner.

Appartement of villa

De Zwitserse organisatie FIRST. heeft Nederlandse roots is en is al ruim vijftien jaar actief op het gebied van vastgoed in Zwitserland, met alle (fiscale) voordelen van dien. FIRST. is de exclusieve vertegenwoordiger in de Benelux van Andermatt Swiss Alps. Het biedt een ruime keuze tussen luxeappartementen en exclusieve villa’s. Een mooie aanwinst, want het resort heeft onder andere een golfbaan, zwembad en meerdere hotels. Overigens ondersteunt FIRST. je met het complete traject van aankoop tot financiële en fiscale zaken.

Andermatt op Masters of LXRY

De bijzondere mogelijkheden van Andermatt en FIRST. kun je ervaren op Masters of LXRY 2017. Tijdens dit grootste premium lifestyle-event van Europa organiseert het bedrijf enkele unieke presentaties en mogelijkheden om te spreken met onder andere fiscaalexperts en deskundigen. Masters of LXRY wordt van 7 t/m 11 december 2017 georganiseerd in de RAI Amsterdam. Klik hier voor meer informatie, hier om tickets te bestellen en op onderstaande foto’s om het resort te bekijken.

fp.ag