Tech & Gadgets

Ontdek andere werelden met Sensiks

Zoveel wereld, zo weinig tijd

Het liefst pakken we morgen nog het vliegtuig voor een waanzinnig diner onder de sterrenhemel boven de Malediven. Maar de plicht roept hier. Gelukkig ben je als werkpaard de komende maanden niet toegewezen op Nederland. Het merk Sensiks maakt namelijk de fantastische ‘Sensory Reality Pod’, een multi-sensorische interactieve belevingscabine die jou met één druk op de knop naar het strand, de savanne of een ander mooi werelddeel brengt.

Een complete zintuiglijke ervaring

Virtueel ontsnappen naar een exotisch gebied, dus? Dat klinkt intrigerend. Maar het gaat verder. Want er is een aanzienlijk verschil tussen de Pod van Sensiks en de Virtual Reality-ervaring die we al kennen. Sensiks introduceert namelijk Sensory Reality. Daarmee prikkelt de cabine alle zintuigen tegelijkertijd met een complete ervaring van beeld, geluid, geur, warmte en zelfs wind. Beelden van een zacht ruisende zee worden verrijkt met een zilte zeewind die je écht voelt en een safari wordt levensecht gemaakt. Van woeste schuimkragen bij een westerstorm tot een wandeling met een kudde olifanten. Jouw wens is het bevel.

Ideaal voor drukbezette stedelingen

De Sensory Reality Pod is ideaal voor stedelingen die de natuur nooit te zien krijgen. Immers: zelfs in onze eigen hoofdstad wordt elk stukje groen perceel tussen de snelweg binnen mum van tijd opgekalefaterd tot nieuw woongebied. Maar de mogelijkheden van de pod beperken zich niet tot ontspanning, plezier en wellness. In samenwerking met onder meer het Radboud Medisch Centrum en stichting Philadelphia onderzoekt het bedrijf ook de mogelijke toepassingen binnen de medische wereld.

Sensiks op Masters of LXRY

Sensiks is exposant op Masters of LXRY 2017, het grootste premium lifestyle-event van Europa dat van 7 t/m 11 december 2017 plaatsvindt in de RAI Amsterdam.

sensiks.com