Art & Design

Verbeeldingskracht vertaald naar artwork

Fantasie en sentiment

De Nederlandse fotograaf, editor en digitale kunstenaar Marcel van Luit brengt verbeeldingskracht tot leven. Zijn kunstwerken lijken vanuit een droomwereld te zijn vormgegeven. Het zijn fantasierijke beelden die spelen met de natuur en kinderlijke verbeeldingskracht. Door de vele details en het sentiment dat elke foto oproept, is het bovendien onmogelijk om niet te blijven kijken… En deze vernieuwende, karakteristieke en meeslepende stijl is niet onopgemerkt gebleven. Want binnen afzienbare tijd heeft Marcel wereldwijd naam gemaakt in de industrie van fotografie en artwork, zowel voor individuelen als voor bedrijven. In zijn portfolio staan dan ook opdrachten voor de grote namen binnen de fashion- en lifestylebranche.

Marcel van Luit op Masters of LXRY 2017 – Design Edition

De werken van Marcel van Luit zullen te zien zijn op Masters of LXRY 2017. Op dit grootste premium lifestyle-event van Europa stelt hij het publiek in de gelegenheid om ready-made en custom-made werk te bestellen. Je beleeft het van 7 t/m 11 december 2017 in de RAI Amsterdam. Dus klik hier op onderstaande foto’s om het werk van Marcel van Luit te bekijken. Ook kun je hier terecht voor meer informatie en hier om tickets te bestellen.

marcelvanluit.com