People & Finance

LXRY TV: Uniek kijkje in de keuken bij Geert Schaaij

Beursgenoten in LXRY TV

Oprichter en directeur Geert Schaaij van beleggingsadviesbureau Beursgenoten geeft vanaf 24 september iedere zondagochtend in LXRY TV advies over de beleggingswereld. Geert heeft met meer dan 25 jaar ervaring in dit vak een scherpe neus voor interessante aandelen.

Dagelijks actueel beleggingsadvies

De Topanalisten van Beursgenoten beoordelen samen met Geert Schaaij elke morgen voor dag en dauw de cijfers die bedrijven dagelijks publiceren. In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar beleggingen die kansen bieden. Mogelijke bedreigingen worden niet uit het oog verloren en nieuwe producten worden zorgvuldig beoordeeld en getoetst.

Iedere zondag om 11.00 uur deelt Geert Schaaij een verslag van deze bevindingen met de kijkers in LXRY TV op SBS6. Om dagelijks op de hoogte te blijven van het laatste Beursnieuws kun je je hier gratis en vrijblijvend inschrijven voor het ‘Beursgenoten ETF Journaal’ boordevol tips, adviezen en kansen.

Hét luxe magazine op de Nederlandse televisie

In dit zevende seizoen van LXRY TV nemen Yves Gijrath en de LXRY-specialisten je iedere zondagochtend mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter beroemde en exclusieve merken, de laatste trends op het gebied van interior & design, kunst, auto’s & jachten, horloges & juwelen en de nieuwste hotspots en beste chefs. LXRY TV kijk je elke zondagochtend om 11.00 uur op SBS6.

De hele uitzending van LXRY TV kunt u terugzien via SBS6.

beursgenoten.nl

Beeld: Beurs van Berlage