Jewels & Watches

De levendige juwelen van Pasquale Bruni

sierlijke juwelen

De collecties van het Italiaanse juwelenhuis Pasquale Bruni zijn nog altijd een daverend succes. Zelfs de meest doorgewinterde juwelenliefhebber zal hier waarschijnlijk een groot ‘schatkist-effect’ in herkennen. Want het zijn sophisticated juwelen met bijzondere kleuren en ontwerpen en edelmetalen. Maar dat allemaal wel met een speelse twist en draagbaar karakter. Dus frivool en tegelijkertijd ingetogen chique. Die bijzondere prestatie maakt van Bruni al sinds het ontstaan in 1997 één van de meest bekende namen in de wereld van juwelen. Zelfs nu inmiddels de telgen Daniele en Eugenia Bruni de scepter zwaaien. Met collecties zoals de Petit Garden, Make Love, Madame Eiffel, Sissi en Ton Bon heeft het merk een typerende, geheel eigen profiel.

Pasquale Bruni bij gassan

De juwelen van Pasquale Bruni zijn inmiddels bekend wegens hun befaamde Bon Ton collectie, die ook te verkrijgen is bij de officiële vertegenwoordiger Gassan Diamonds. Deze serie bestaat uit sieraden van 18krt goud, met edelstenen en diamanten in bloemvorm met vijf bladeren. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden uit de collecties van Pasquale Bruni.

pasqualebruni.com