Travel & Experiences

Een high-end hideaway op Bali

Bali, the island of peace & love

Het Indonesische eiland Bali is in een mum van tijd één van de favoriete bestemmingen geworden van de ervaren reiziger. Niet voor niets staat deze parel bekend als ‘The Island of Peace’, ‘The Island of Love’ en ‘Morning of the World’. Zie bijvoorbeeld het oogstrelende The Purist Villas & Spa, een resort dat door de Nederlandse Yvonne Hulst en Alberto Cortes werd opgezet. In LXRY Magazine vind je een uitgebreide reportage van het bijzondere interieur van dit droomverblijf.

Ubud, artistieke centrum

Het Purist Villas & Spa is gelegen te midden van de rijstvelden rond Ubud. Dit betreft het spirituele en artistieke centrum van Bali. Back in the day werd Ubud vooral bezocht door rugzaktoeristen. Maar tegenwoordig is het een populaire bestemming bij een bredere groep, waaronder kunstverzamelaars. Zo vind je vooral in Jalan Raya Ubud, de hoofdstraat van het schilderachtige dorpje, veel galeries en kunsthandelaars. Maar ook de culinaire wereldbezoeker zal hier tevreden arriveren. Want behalve dat, vind je in Ubud tal van geweldige restaurants. Denk bijvoorbeeld aan Locavore van de Nederlandse chef Eelke Plasmeijer.

The Purist Villas & Spa

De beoordelingen die The Purist Villas & Spa op TripAdvisor krijgt, vormen een opeenstapeling van superlatieven. Kreten als ‘Wauwww!’, ‘Best Secret Garden in Ubud’, ‘De hemel.’,  Perfectie!’ passeren de revue. Van de 317 Nederlandse gasten die het resort in Ubud op Bali ontving, gaven 289 de maximale waardering ‘uitstekend’. En dat enthousiasme lijkt niet onverdiend. Want de accommodatie leent zich perfect voor een uitgebreid beeldverslag. Op dit tropische paradijs vind je een aaneenschakeling van zeventien luxe villa’s, die over een privétuin en zwembad beschikken. De villa’s laten zich onderverdelen in Garden Suites, River Villas, Jungle Pool Villas, Bamboo Pool Villas en de Hill Pool Villa. Het interieur is gedaan met alleen de mooiste en meest authentieke artefacten die Yvonne en Albert tijdens hun reizen door Indonesië hebben gesprokkeld. Dus scroll snel naar beneden om dit magische resort te bewonderen.

Het volledige report vind je in het magazine, hier te bestellen.

Tekst: Bart-Jan Brouwer | Fotografie: Conrad White

thepuristvillas.com