Wining & Dining

Design voor je wijn

Showtime voor wijn

Een flesje wijn meenemen naar een feest of diner. Dat kan ook anders, als het aan ARTdiVIN ligt. De show stelen op de cadeautafel of in je eigen eetkamer, doe je met een fles wijn in een handgemaakte of 3D geprinte verpakking.

Kunstwerk

Wijn is één van de mooiste creaties van de mens. Het verdient een kunstwerk om het te presenteren.” aldus Frank Bulens, oprichter van ARTdiVIN. Daarom ontwikkelt dit van oorsprong Belgische bedrijf het principe ‘Box & Bottle’. Een premium wijn aan de binnenkant, een kunstwerk aan de buitenkant. Je kunt er ook voor kiezen om de box te laten graveren, met een liefdevolle tekst of bijzondere datum. Over de inhoud hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Want ARTdiVIN werkt uitsluitend met de beste jaren Bordeaux.

Hout of 3d

Er zijn meerdere mogelijkheden om je wijn te presenteren. De box-creaties kunnen worden gemaakt van 3D-geprinte designs, of van met de hand vervaardigde objecten. Hiervoor wordt zowel gegrepen naar natuurlijke als innovatieve hi-tech materialen. Uiteraard is alles vervaardigd van duurzaam materiaal, ook de houtsoorten. De unieke design- of kunstvoorwerpen zijn eigen ontwerpen of komen voort uit samenwerkingen met kunstenaars zoals Dirk Boulanger, David Maertens, Laurent Chabrier en Mark Florquin. De bijzondere boxen zijn als ‘primeur’ te bezichtigen op Masters of LXRY 2017. Dit betreft de grootste premium lifestyle beurs van Europa die van 7 t/m 11 december plaatsvindt in de RAI Amsterdam. Houd Masters of LXRY in de gaten voor meer informatie.