Beauty & Fashion

Cool collab: Chanel X Pharrell

Happy

Pharrell Williams blijft een wonderboy. Niet alleen is de razend succesvolle muzikant annex producer verantwoordelijk voor een stuk muziekgeschiedenis met Happy, welke is uitgeroepen tot grootste hit van het decennium, hij is ook nauw betrokken met de modewereld. Bovendien is hij co-owner van jeansmerk Gstar en slaat hij geregeld de handen ineen met de meest vooraanstaande modemerken. Want na onder andere een excentrieke hoedenlijn voor Louis Vuitton en een sneaker-succes bij Adidas gaat ‘Skateboard P’ nu samenwerken met Chanel.

modemijlpaal

Pharrell, die ooit met The Neptunes wereldhits schreef voor onder andere Snoop Dogg en Britney Spears en frontman was van hiphopformatie N.E.R.D., wordt het gezicht van de nieuwste campagne van Gabrielle-tas. Het is een mijlpaal voor de modewereld; Pharrell verschijnt hiermee namelijk als eerste man in een commercial voor een handtas van Chanel. De beste man wordt vergezeld door Cara Delevingne, Kristen Stewart en Caroline de Maigret. Niemand minder dan Karl Lagerfeld himself  fotografeerde de campagne.

karl & pharrell

De samenwerking van Karl & Pharrell komt niet geheel uit de lucht vallen. Pharrell is al jarenlang bevriend met de modekoning die al sinds 1983 aan het roer van het Franse modehuis staat. Het is dan ook niet de eerste keer dat Pharrell en Chanel aan elkaar gelinkt worden. In 2014 speelde de muzikant namelijk in een korte film over Chanel met Cara Delevigne.

Naar verluid kunnen we op 3 april 2017 kunnen de eerste beelden van de Chanel-campagne bewonderen.