People & Finance

De nieuwe LXRY is uit met Winston Gerschtanowitz

LXRY MAGAZINE

Zes maal per jaar laat LXRY nieuws en trends zien op het gebied van reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. Inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

LXRY 28

LXRY 28 is tot stand gekomen onder het gasthoofdredacteurschap van televisiemaker/presentator/ondernemer Winston Gerschtanowitz. Onder meer een exclusieve fotoshoot met Winston en Renate (door topfotograaf Rahi Rezvani) en zijn LXRY List met 100 geheime adresjes. Verder interviews met onder anderen topchef Onno Kokmeijer van Ciel Bleu, Bertram Beerbaum van interieurdesignbureau Kabaz en presentatrice Anouk Smulders. Ook vind je in LXRY 28 een reisreportage over Finland en verwenwintersportoord Zuid-Tirol, insidertips van Winston’s favoriet stad New York en een impressie van zijn nieuwe auto, de Audi S8 Plus. Bekijk hier de preview.

LXRY 28 ligt nu in de winkel en is ook verkrijgbaar via de LXRY Shop. Abonnee worden van LXRY Magazine? Klik hier.