Dit zijn dé trends van Maison&Objet 2016

In januari op de internationale interieur vakbeurs Maison&Objet in Parijs werden de allernieuwste trends gepresenteerd. LXRY zet de meest opvallende voor je op een rij. Qua trends zagen we de kleur goud vorig jaar ook al veel, maar deze blijft nog wel even. De botanische trend van vorig jaar, neigt dit jaar meer naar ‘Wild’ met ruwe en ongelijke vormen.
Volgens François Bernard, de ontwerper van de Inspiration Space op Maison&Objet, is ‘Wild’ gebaseerd op het verlangen naar het herstel van onze relatie met de natuur. Check hier boven de video voor inspiratie.


Dit zijn dé trends van Maison&Objet 2016#1. By KoketHet luxe designmerk Koket presenteert een collectie vol met exclusieve materialen. Denk: halfedelstenen en weelderige materialen. Vol met glamour en verleiding.


Dit zijn dé trends van Maison&Objet 2016#2. Magic Circus

My oh my wat is de verlichting mooi van Magic Circus. De echte interior liefhebbers hebben zo’n statement lamp. En tja, een ruimte wordt er in één klap prachtig van, geloof ons nou maar…


Dit zijn dé trends van Maison&Objet 2016#3. Animal FabuleuxHeb jij binnenkort een homediner? Dan doe je er goed aan om je servies te scoren bij Animal Fabuleux. Dit label presenteert het meest gedurfde en elegante servie, waarmee je  je eetkamer binnen no time een luxe touch geeft.


Dit zijn dé trends van Maison&Objet 2016#4. CovetDe Covet Lounge brengt de meest prachtige design merken uit Portugal. Zoals Boca do Lobo, Brabbu, Delightfull en Maison Valentina: goud, zilver en over-de-top design: het kan niet op in 2016…


Dit zijn dé trends van Maison&Objet 2016#5. Ralph LaurenSteeds meer modeontwerpers worden ook nog eens interior designer. Neem Addy, Fendi en Ralph Lauren. Ralph Lauren toonde stijlkamers in de bekende long-island style. LXRY is fan van de Upper East Side look:  donkere glamoureuze design stukken gecombineerd met grote raampartijen.