Vier maal per jaar laat LXRY de nieuwste trends en primeurs zien op het gebied van luxe: reizen, vervoer, beauty, eten & drinken, mode, wonen & design, kunst, horloges en sieraden. LXRY staat voor inspirerende interviews, uitzonderlijke fotografie en fascinerende reportages – stuk voor stuk eigen producties.

Kies nu voor een 1 of 2 jarig abonnement op LXRY magazine en maak een keuze uit unieke welkomstgeschenken.

1 jarig abonnement

Je ontvangt 4x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €35,-

Voucher voor een geur naar keuze van Otentic Parfumes (100ml) t.w.v. €109,-
De Franse Jean-Denis Saisse creëerde meer dan zeventig parfums voor Otentic, die allemaal hun eigen unieke verhaal vertellen. Mensen zijn net zo uniek als hun dromen en ambities en voor ieder van ons is de perfecte aanvulling daarop gecreëerd. Van krachtig tot verleidend en van wild tot teder. Voucher geldig tot 31 januari 2017.
otenticperfumes.com

Dermalogica Overnight Retinol Repair (30ml) en Buffer Cream (15ml) t.w.v. €119,-
De Overnight Retinol Repair helpt de collageen productie en cel vernieuwing te stimuleren. Krachtige peptides en Vitamine C verhelderen de huid en verminderen hyperpigmentatie en verkleuringen. De unieke Buffer Cream zorgt dat de tolerantie voor Retinol op een gecontroleerde manier kan worden opgebouwd.
dermalogica.nl

Sennheiser HD 4.30i White headset t.w.v. €99,-
De headset heeft enkelzijdige knoop-vrije kabels met een geïntegreerde 3-knops afstandsbediening inclusief inline microfoon. Je controleert de muziek en je kan bellen en gebeld worden. Soft premium kunstleren oorkussens houden een groot deel van het omgevingsgeluid buiten en zorgen ervoor dat lange luistersessies een plezier zijn. Het opvouwbare ontwerp maakt deze headset compact genoeg om overal mee naar toe te nemen.
sennheiser.com

Gift set van Marc Inbane Natural Tanning t.w.v. €60,-
De driedelige set bestaat uit de Natural Tanning spray die zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De glove zorgt dankzij de microvezel structuur voor een gelijkmatige verdeling en bereikt eenvoudig moeilijk bereikbare plekken. De brush is een kwast die feilloos de contouren van het gezicht volgt en geschikt voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verspreiden.
marcinbane.com

Tao Home Set van Rituals t.w.v. €60,-
De vierdelige set bestaat uit de Silence Hand Wash, Silence 3-in-1 Hand Scrub, Mini Lotus Fragrance Sticks en de Clary Sage Maître du Parfum. Deze stijlvolle decoratieve kwast verrijkt je omgeving op subtiele wijze met een exclusief parfum. Ideaal om aan een deurklink of kastdeur te hangen.
rituals.com

Designboek ‘Des Bouvrie - Architecture interior’ van Jan des Bouvrie t.w.v. €49,90
Het ruim 200 pagina's tellende boek toont diverse woonhuizen en omgevingen. Zonder uitzondering zijn ze vernieuwend en gunnen ze ons een andere kijk op eigentijds wonen, leven en werken, wereldwijd. Daarnaast is het de handtekening van beide partners die je steeds weer herkend. Dat maakt het boek een prachtig naslagwerk voor interieur liefhebbers, architecten, designers en vormgevers. hetarsenaal.nl


2 jarig abonnement

Je ontvangt 8x LXRY magazine + cadeau naar keuze voor €70,-

3 maanden gebruik van Gustav Gym inclusief 3 personal training sessies t.w.v. €550,-
Ieder lid krijgt een health check door een gekwalificeerd personal trainer, op basis daarvan worden doelstellingen gesteld. Vervolgens wordt op basis van profiel & lifestyle van de klant gekeken wat de juiste mate en frequentie qua begeleiding is. Uniek is de brede benadering qua diensten op het gebied van lifestyle. Zo bevat een personal training abonnement credits die per maand kunnen worden omgezet in personal training, massage of voedingsconsult.
gustavgym.com

Sennheiser Momentum 2 Around-Ear i Ivory headset t.w.v. €319,-
De tweede generatie Momentum Around-Ear i Ivory-hoofdtelefoons bieden verbeterd comfort, zijn opvouwbaar om ze nog gemakkelijker mee te kunnen nemen en hebben een kabel aan één zijde die losgekoppeld kan worden, met geïntegreerde bediening en microfoon om telefoongesprekken mee op te nemen en muziek te bedienen. De geheel nieuwe versie bied meer comfort, een betere pasvorm en goede geluidsdemping van de omgeving.
sennheiser.com


Abonnementen gelden tot wederopzegging en worden automatisch verlengd, tenzij anders aangegeven. Cadeau abonnementen stoppen automatisch. Welkomst cadeau's zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. (Prijs)wijzigingen voorbehouden. De actie is alleen geldig als je het afgelopen half jaar geen abonnee van LXRY bent geweest. Voor abonnementen in het buitenland gelden andere prijzen en condities. Deze worden op aanvraag verstrekt door onze abonnementen service.