ADVERTEREN IN LXRY MAGAZINE EN/OF LXRY.NL

Onderscheidend in bereik, inhoud en fotografie. Of het nu gaat om travel & experiences, cars & yachts, food & drinks, interior & design, jewels & watches of fashion & beauty: LXRY Magazine biedt een gezaghebbende, maar ook toegankelijke gidsfunctie. En is bovendien een uniek naslagwerk. LXRY gaat over alles wat het leven nog leuker en luxer maakt. Van mooie dingen tot bijzondere ervaringen. Ambacht, ondernemerschap, enthousiasme en onderscheidend vermogen.

LXRY verschijnt vier keer per jaar, waarvan twee keer per jaar met een gasthoofdredacteur. Na ontwerper Eric Kuster (2012), luxekenner Yves Gijrath (2012) ontfermde designer Piet Boon zich over de zomereditie 2013. In de winter nam voetbalanalyticus Ronald de Boer het stokje van hem over. En in de wintereditie 2014 maakte het designer duo Jan en Monique des Bouvrie de lezers deelgenoot van hun bijzondere luxe-ervaringen. Voor de zomereditie 2015 heeft ontwerper Daan Roosegaarde getekend. In de wintereditie van 2015 was Albert Verlinde de gasthoofdredacteur. En voor december 2016 heeft niemand minder dan Winston Gerschtanowitz toegezegd om een unieke inkijk in zijn leven te geven.

Neem voor advertentiemogelijkheden in LXRY Magazine en LXRY.NL contact met ons op, of vul het invulformulier in en wij nemen contact met jou op.

Ellen Breemans – ellen@lxry.nl
Sharon van der Sloot – sharon@lxry.nl

T: +31 (0)20 – 851 14 50

Neem contact met mij op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.