LXRY in gesprek met Jan Versteegh

Jan Versteegh kwam op tv door zijn werk voor Pownews, maar pas echt bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan Expeditie Robinson. Jan over zijn link met Gordon: “Gordon heb ik een aantal keer geïnterviewd voor PowNews. Wat ik zo leuk aan hem vind, is dat je altijd een eerlijk antwoord krijgt. Of dat nou leuk is of niet. Dat herken ik ook een beetje in mezelf. Ik vind dat de mensen tegenwoordig te snel op hun tenen zijn getrapt. De zelfspot en humor zijn soms ver te zoeken. Leuk hoe Gordon daar maling aan heeft” Wij informeerden naar zijn LXRY paspoort. Het volledige interview met Jan Versteegh lees je in de nieuwe LXRY, nu in de winkels.

LXRY Paspoort

Eerste job: Tomaten plukken.
Definitie van luxe: Geluk delen.
Mooiste moment van de dag: Wakker worden naast m’n lief.
Droomvakantie: Japan.
Nooit meer doen: Te kleine schoenen dragen. Het leven is er te kort voor.
Goeie daad: Ik ben niet zo’n held, geloof ik.
Ik geef vooral geld uit aan: Restaurants.
Vrijetijdsbesteding: Een goed boek lezen.
Kun je me voor wakker maken: Sushi!
Favoriete adresje: restaurant Han Ting in Den Haag, café Kuijper op de Linnaeusstraat in Amsterdam.
Word ik blij van: Tijd doorbrengen met mijn geliefden.
LXRY tip: Eten in goede restaurants. Je kunt beter meer uitgeven voor geweldig eten, dan minder voor iets wat okay is.

Fotografie: Michiel Laurens