Lazy Sunday: de coolste mannen op social media

Iedere zondag mag wat ons betreft worden ondergedompeld als Lazy Sunday. Een dag waar alles mag en niets moet. Om je een idee te geven, dat betekent: no work-outs, maar wél Netflix, Tony’s en eventueel in goed gezelschap. Eindeloos raken we geïnspireerd door de dagelijkse dosis interieur, mode, food en reizen op social media. Het ene account leent zich voor de perfecte outfit en de andere voor de mooiste travel foto’s. Alleen in Nederland al gebruiken bijvoorbeeld meer dan 2 miljoen mensen de Instagram-app. Deze week selecteerden wij de coolste mannen om te volgen. Gigi, Kendall en Kim Kardashian zijn misschien het volgen waard, maar diens eega en sporters als Usain Bolt en Conor McGregor hebben ook een socialfamous status weten bereiken, vanwege hun stijl, inhoud en ‘coolness’. Scroll naar beneden voor onze top zeven.

1. Kanye West
Het Amerikaanse mannenblad GQ riep Kanye West (24,9 miljoen followers op Twitter) al eens uit als ultieme winnaar in de ‘Most Stylish Men Alive’-lijst. De 39-jarige rapper/producer/mode-ontwerper dankt de titel aan zijn stijl en succesvolle schoenenlijn. Weet wel: Kanye West zelf heeft geen Instagram, maar hij mag niet ontbreken in dit lijstje. ***Cool vanwege zijn liefde voor de familie Kardashian en kledingstijl. Saint Kanye West op nummer 1.

 


2. Connor McGregor”]Connor McGregor (6 miljoen followers op Instagram) is een MMA-er die geboren is in Dublin. Connor droomde er zelf van om profvoetballer te worden. McGregor stopte heel vroeg met school en moest gaan werken. De droom van het profvoetballen moest hij laten gaan, maar daarom ging hij naast zijn werk als loodgieter ook jiujitsu en kickboksen trainen. Met resultaat. Connor McGregor aka ‘the notorious’ is op zijn 26e miljonair geworden. “Een jaar later dan ik had beloofd aan mijn vader toen ik stopte als loodgieter”, aldus McGregor in een interview. Op Instagram kun je je vergapen aan zijn dandy kledingstijl, de Ier is een stijlicoon pur sang. 

1-0

Een foto die is geplaatst door Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) op


3. Barack Obama
By far de coolste president aller tijden: Barack Obama (8,6 miljoen followers op Instagram). Zijn gulle lach, mooie maatpakken en alle foto’s met andere celebs maken van Obama’s account een must-follow. We gaan je missen Barack, maar zullen je altijd blijven volgen. ;-)

 

Happy 50th, Mrs. Obama.

Een foto die is geplaatst door Barack Obama (@barackobama) op


4. Usain Bolt
Usain Bolt heeft de status van legend al lang waargemaakt. Bolt (3,9 miljoen followers op Instagram) is momenteel de snelste man op aarde. Wat voor soort foto’s plaatst the fastest men alive? Nou van zijn sprinten, gewichtheffen en over het algemeen gewoon foto’s van zijn geweldige zelf plaatsen. Het vaak Olympisch kampioen worden, brengt een hoop voordelen met zich mee: horloges, private jets en auto’s. Zijn account geeft je een weldadig kijkje in zijn leven.

 

GOLD!!!! #Rio2016

Een foto die is geplaatst door Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) op

To the world we say @barackobama #USPresident #ForeverFaster

Een foto die is geplaatst door Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) op


5. Aaron Paul
De hoofdrolspeler uit misschien wel één van de coolste series aller tijden heet Aaron Paul (2,7 miljoen followers op Instagram). De Breaking Bad-acteur
staat bekend om zijn onberispelijk smaak voor reizen en mode. Ook leuk: de man eet vaak pizza’s en post regelmatig over deze lekkernij.

 


6. Drake
Drake (26,8 miljoen followers) heeft al ontelbare hits op zijn naam staat. Voordat de hits op Spotify zijn te horen, deelt hij alvast bepaalde lyrics met zijn volgers op Instagram. Helemaal leuk een artiest die zo in contact staat met zijn fans. Naast deze spoilers zie je ook zijn collectie luxe auto’s en plaatst hij regelmatige grappige memes. Drake is eigenlijk gewoon heel cool, omdat hij Drake is.

 

Four Seasons valet they gotta put up with a lot @tonybet

Een foto die is geplaatst door champagnepapi (@champagnepapi) op

When @paulpogba comes to see you that’s a ????

Een foto die is geplaatst door champagnepapi (@champagnepapi) op


7. Johannes Heubl
We sluiten het lijstje af met een man die voor vrouwen ook leuk om te volgen is. Waarom? Het Duitse model en de man van Olivia Palermo is beeldschoon, maar reist ook de hele wereld af met zijn lief en doet dit in de mooiste outfits. De twee leiden een jetset leven in New York. Extra leuk: op zondag plaatst hij foto’s van zijn knappe vrouw Olivia onder de naam ‘Sundays’.

 

Sundays

Een video die is geplaatst door Johannes Huebl (@johanneshuebl) op

Mornin ✌????️ ???????????? #twoDaysToVacation #happyFace

Een foto die is geplaatst door Johannes Huebl (@johanneshuebl) op

Meer Media & Entertainment