Over LXRY Media Group

LXRY Media Group is een toonaangevende partner voor print, televisie, video, online en evenementen in het luxe segment. LXRY Media Group is een dynamisch en ambitieus bedrijf dat continu nieuwe concepten ontwikkelt en bestaande cross mediale formats verder uitbouwt binnen het luxe-domein.

LXRY Magazine is een unieke glossy dat zich onderscheidt qua kwalitatief bereik, inhoud en internationale fotografie. Het magazine biedt een gezaghebbende, maar ook toegankelijke gidsfunctie en is bovendien een uniek naslagwerk. LXRY verschijnt zes keer per jaar, waarvan twee keer per jaar met een gasthoofdredacteur.

In 2002 werd het eerste Masters of LXRY event georganiseerd (voorheen bekend als Miljonair Fair) in Amsterdam. Masters of LXRY heeft zich ontwikkeld tot Europa’s meest toonaangevende premium lifestyle beurs. De 15e editie van Masters of LXRY vindt plaats in de Amsterdam RAI van 8 t/m 12 december 2016. LXRY TV is het luxe magazine van SBS en start dit najaar met het vijfde seizoen. LXRY TV gastheer Yves Gijrath en verschillende specialisten nemen de kijker mee op reis op het gebied van lifestyle, travel, interior design, gadgets, jewels & watches, beauty en cars.

LXRY.NL en de LXRY APP zijn luxe benchmarks, de ultieme gids voor luxe, waar je ook bent. Dagelijks brengen zij het laatste nieuws over juwelen en horloges, reizen en ervaringen, auto’s en gadgets, eten & drinken, interieur & design en mode & beauty. De reikwijdte van hun invloed wordt nog verder vergroot door actief gebruik van sociale media zoals Twitter, Facebook en Instagram.

LXRY OPEN is één van de vele smart-events die LXRY Media Group organiseert. LXRY OPEN vindt jaarlijks plaats op één van de mooiste golfbanen van Nederland: The International.

LXRY CITY BOOK is de ultieme luxury guide van Amsterdam. Het boek verschijnt één keer per jaar met de nieuwste en beste luxe adressen van Amsterdam: van bijzondere culinaire ervaringen, luxe &  exclusieve producten tot onvergetelijke luxury experiences. Hiermee is LXRY City Book een maatstaaf voor echte luxe in en om de hoofdstad van Nederland.

© Rahi Rezvani