Media Exposure LXRY Media Group

LXRY is een vooruitstrevende mediapartner die dé verbindende schakel is tussen de liefhebbers van al het moois dat de wereld te bieden heeft en de uitblinkers in de steeds groter wordende luxe industrie. Samenwerken met LXRY heeft impact: een hoge respons bij onze bezoekers, lezers en kijkers.

Met de beurs Masters of LXRY – de grootste  premium lifestyle beurs van Europa (30.000 m2) – LXRY magazine, LXRY.NL, LXRY APP en LXRY TV (het lifestyle magazine op TV bij SBS) is LXRY expert in het genereren van traffic en het (uit)bouwen van brands in het luxe segment.

Doelgroep
Onze klanten zijn trouw. Terugkerende bezoekers, lezers en kijkers zijn mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 25 en 55 jaar; met een bevoorrechte financiële status; leidinggevende posities; nemen deel aan de new luxury filosofie; hebben een kosmopolitische mentaliteit; streven naar de hoogste kwaliteit van het leven, zowel qua innerlijk als uiterlijk.

Masters of LXRY

Masters of LXRY is al 15 jaar Europa’s grootste en meest exclusieve premium lifestyle beurs op het gebied van luxe. Jaarlijks nemen ruim 400 nationale en internationale partijen deel aan dit bijzondere evenement; de beste bedrijven op het gebied van onder andere juwelen en horloges, auto’s & classic cars, boten, vliegtuigen, wellness, travel, vastgoed, design, interieur, food, fashion, beauty, fotografie en kunst. De beurs is het perfecte podium om in een prettige ambiance uw merk aan een kooplustig publiek te presenteren. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven voor deelname aan Masters of LXRY 2016 (8 t/m 12 december, Europacomplex Amsterdam RAI).

LXRY TV

Op 18 september start het zesde seizoen van LXRY TV. Elke zondagmorgen om 11 uur bij SBS6. Host Yves Gijrath en de verschillende specialisten van LXRY TV beschouwen en bekijken in LXRY TV de wereld van luxe in binnen- en buitenland. Zij houden de kijker op de hoogte van de laatste trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness, gezondheid, auto’s, food, horloges en juwelen. Neem contact op voor de mogelijkheden en tarieven om uw product, dienst of bedrijf onder de aandacht te brengen in het zesde seizoen van LXRY TV.

LXRY Magazine

LXRY Magazine is een high-end luxury en lifestyle magazine en staat bekend om de mooie fotografie en internationale uitstraling. LXRY verschijnt zes keer per jaar, waarvan twee keer met een gasthoofdredacteur. Eerder waren dat o.a. Ronald de Boer, Piet Boon, Sergio Herman en Jan & Monique des Bouvrie. De zomereditie 2016 kreeg een zeer spraakmakende gasthoofdredacteur: zanger- en televisiepersoonlijkheid Gordon. En de wintereditie, die wordt gelanceerd tijdens de VIP openingsavond van Masters of LXRY 2016, heeft als gast-hoofdredacteur Winston Gerschtanowitz.
LXRY heeft een gemiddeld lezersbereik van 140.000. Neem contact op voor advertentie-mogelijkheden en tarieven in 2016.

LXRY.nl & LXRY app

LXRY.NL is hét online luxe magazine van Nederland, met ruim 75k internationale bezoekers per maand. Dagelijks brengen LXRY.NL & de LXRY APP het laatste nieuws op het gebied van luxury lifestyle. Door de actieve benadering via de wekelijkse LXRY News nieuwsbrief naar alle LXRY-relaties en abonnees en social media kanalen zoals Facebook (17k en groeiend) en Twitter (10k en groeiend) wordt het bereik extra verbreed. LXRY.NL & de LXRY APP zijn de ideale communicatieplatforms om een nationaal én internationaal publiek te bereiken.
Neem contact op voor de online mogelijkheden en tarieven in 2016.  

LXRY City Book Amsterdam 2017 / 2018

Amsterdam is booming en kan zich steeds meer meten met de grote metropolen in de wereld. Zeker op het gebied van luxe hotels, gastronomie, kunst, mode en interieur. LXRY City Amsterdam wordt in april 2017 voor de tweede keer uitgebracht met de nieuwste en beste luxe adressen van de hoofdstad: de perfecte gids voor de liefhebber van Amsterdam, een must-have en bewaarexemplaar van de makers van LXRY Magazine.
U wilt het boek verkopen? U wilt meer informatie over mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met op via info@lxry.nl